Ketting met groene keshi pareltjes   € 75keishi parelketting op leren koord   € 75super vrouwelijke ketting met goud/rose keishi parels   € 75prachtige aqua gekleurde keishi parelketting   € 75

Ketting met groene keshi pareltjes

Prachtige metallic glanzende groene pareltjes zijn met fijn zilver draad aan zwart een dubbel koord gemaakt. Je draagt hem 1 keer om je nek met een enkelvoudige knoop erin.
Keishi parels worden gevormd wanneer de oester de geimplanteerde kern uitwerpt nog voor het kweekproces afgerond is. Het kweekproces gaat dan door zonder kern; de parel is eigenlijk het bijprodukt. Omdat er geen kern is om het parelmoer omheen te bouwen hebben ze vaak de meest aparte vormen. Ze zijn door en door van parelmoer en dat geeft ze die bijzondere schittering.
Keishi is het woord voor "poppy seed", klaprooszaad in het Japans, de parels worden ook wel poppy seed pearls genoemd.

Lengte:  ongeveer 80 cm.

Pictures


€ 75

Bestel


keishi parelketting op leren koord

Prachtige keishi parels in verschillende pastel- en felle kleuren. De parels zijn met fijn zilverdraad omwikkeld om een mooi beige leren koord. Je sluit de ketting met een knoop-sluiting die uit het leren koord zelf is gemaakt. Het leer wordt door het dragen steeds soepeler.

Prachtig en 'very stylish' als ketting,
maar ook super mooi en een tikje 'sporty' als armband.

Heel mooi en super chic!

Lengte: ± 130 cm.

Bookmark and Share

Pictures


€ 75

Bestel


super vrouwelijke ketting met goud/rose keishi parels

De goud/roze keishi parels hebben een enorm warme gloed en geven je het gezellige gevoel van de herfst. Ze zijn stralend helder en hebben een enorm hoge glans.
De parels zijn met het fijnste zilverdraad aan zwart katoenen koord geknoopt.

Het is een hele vrouwelijke ketting.

Lengte: ongeveer 80 cm.

Bookmark and Share

Pictures


€ 75

Bestel


prachtige aqua gekleurde keishi parelketting

Bij deze ketting komen de aqua blauwe keishi parels prachtig naar voren op een mooi gebruinde huid. Ze stralen fonkel blauw in de zomer-zon. De keishi parels zijn groot en super helder!
Ze zijn op zwart koord bevestigd met fijn zilverdraad.

Een echte zomerketting!

Bookmark and SharePictures


€ 75

Bestel