Bestelinfo

Bestellen

Op de site vindt je foto's en prijzen (inclusief verzendkosten in Nederland) van onze kettingen. Klik op de ketting die je mooi vindt en alles wijst zich vanzelf.
Heb je een verzoek dat net even afwijkt? Stuur dan een mail naar info@martine.nl met je specifieke wensen en we gaan kijken of dat voor je gemaakt kan worden.

Betalen en Verzenden

Wij bieden 2 betaalmethodes: PayPal en per bank overschrijving. Dit zijn beide veilige en eenvoudige betaalmanieren die via je eigen bank of credit card worden uitgevoerd. Voor betalingen in Nederland en vanuit het buitenland kan je PayPal gebruiken. Het is makkelijk en gratis. Je kunt ook een overschrijving via je bank doen. Het bankrekeningnummer is NL05INGB0004034354 t.n.v. M.A. van der Meer. Vermeld altijd je naam en bestelnummer.

  

De kosten voor het verpakken en bezorgen van een bestelling zijn € 5,00. Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling, afhankelijk van de voorraad parels op dat moment, in ieder geval binnen twee weken verstuurd naar het opgegeven adres.

Garantie

Voor ieder artikel geldt een garantietermijn van 1 jaar op de productie en de materialen. Indien er van normale slijtage sprake is wordt er geen garantie gegeven. Tevens geven we geen garantie als er veranderingen aan het product zijn aangebracht of wanneer beschadigingen zijn ontstaan door onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
Om gebruik te kunnen maken van de garantie moet je die per e-mail aanmelden bij info@martine.nl. Daarna krijg je van ons een bevestiging en kun je het product, met de aankoopbon die bij de bestelling was meegeleverd naar ons sturen.  Wij repareren het kosteloos wanneer het binnen de garantie valt. Natuurlijk kun je ook buiten de garantie om een product bij ons laten repareren, na akkoord met onze prijsopgave.

Retourneren


Wij doen er natuurlijk alles aan je een mooi en kwalitatief goed product te leveren. Toch kan het voorkomen dat het bestelde artikel niet helemaal aan je wens voldoet. Meld dan zo snel mogelijk de retourzending aan bij info@martine.nl, wij sturen je daarop een bevestiging per e-mail. Stuur het product binnen 7 dagen en in de originele verpakking, onbeschadigd en samen met de aankoopbon naar ons terug. Wij storten binnen dertig dagen het geld terug op het rekeningnummer dat op de bon staat.
Niet aangemelde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Retouradres:

martine.nl
t.a.v. martine van der meer
oostelijke handelskade 12 f
1019 bm amsterdam