Ketting met groene keshi pareltjes   € 75trouwketting met pastelkleurige keishiparels   € 95super vrouwelijke ketting met goud/rose keishi parels   € 75prachtige aqua gekleurde keishi parelketting   € 75zijden armbandje met ini-mini pareltjes   € 42

Ketting met groene keshi pareltjes

Prachtige metallic glanzende groene pareltjes zijn met fijn zilver draad aan zwart een dubbel koord gemaakt. Je draagt hem 1 keer om je nek met een enkelvoudige knoop erin.
Keishi parels worden gevormd wanneer de oester de geimplanteerde kern uitwerpt nog voor het kweekproces afgerond is. Het kweekproces gaat dan door zonder kern; de parel is eigenlijk het bijprodukt. Omdat er geen kern is om het parelmoer omheen te bouwen hebben ze vaak de meest aparte vormen. Ze zijn door en door van parelmoer en dat geeft ze die bijzondere schittering.
Keishi is het woord voor "poppy seed", klaprooszaad in het Japans, de parels worden ook wel poppy seed pearls genoemd.

Lengte:  ongeveer 80 cm.

Pictures


€ 75

Bestel


trouwketting met pastelkleurige keishiparels

Deze ketting heb ik ontworpen voor een vriendin die ging trouwen.
Ze had me verteld dat ze een goud met roze en zalm-kleurige jurk zou dragen en ik heb met die kleuren in gedachte de ketting ontworpen.
Hij stond haar geweldig!
Ik heb keishi pareltjes gebruikt in verschillende zachte kleuren en met fijn zilverdraad bevestigd aan een zalm-kleurig katoenen koord. De parels hebben een enorme glans waardoor ze de bruid een stralende uitstraling geven. Ze laten haar nog meer stralen!
De ketting past 3 keer om je nek en heeft een prachtige zilveren sluiting, die zo mooi is dat je hem ook aan de voorkant kunt dragen. Hij kan als ketting, maar ook als armband en is natuurlijk ook prachtig na de trouwerij!

Lengte: 140 cm.

Bookmark and Share

Pictures


€ 95

Bestel


super vrouwelijke ketting met goud/rose keishi parels

De goud/roze keishi parels hebben een enorm warme gloed en geven je het gezellige gevoel van de herfst. Ze zijn stralend helder en hebben een enorm hoge glans.
De parels zijn met het fijnste zilverdraad aan zwart katoenen koord geknoopt.

Het is een hele vrouwelijke ketting.

Lengte: ongeveer 80 cm.

Bookmark and Share

Pictures


€ 75

Bestel


prachtige aqua gekleurde keishi parelketting

Bij deze ketting komen de aqua blauwe keishi parels prachtig naar voren op een mooi gebruinde huid. Ze stralen fonkel blauw in de zomer-zon. De keishi parels zijn groot en super helder!
Ze zijn op zwart koord bevestigd met fijn zilverdraad.

Een echte zomerketting!

Bookmark and SharePictures


€ 75

Bestel


zijden armbandje met ini-mini pareltjes

Driedubbel zijdendraadjes armbandje met ini-mini pareltjes eraan geregen. De zilveren sluiting is verstelbaar voor elke maat pols.

Verkrijgbaar in rood, olijf groen, licht blauw, zwart, grijs, beige en bruin. Graag de kleur aangeven bij de opmerkingen.

Pictures


€ 42

Bestel