dubbele XL ketting met witte parels   € 95XL ketting met prachtige grote parels   € 75stralend witte parelketting   € 95ketting met witte parels aan beige suede koord   € 39zijden ketting met barok parels   € 85ketting van zijden draad met ini mini pareltjes   € 32

dubbele XL ketting met witte parels

Deze ketting heeft om en om grote en kleine pareltjes. Ze zijn aan bruin katoenen koord bevestigd met zilverdraad. Je kunt hem twee keer om je nek doen en vastmaken door ze over elkaar heen te slaan.
Hij staat ook prachtig als je hem heel lang laat, maar 1 keer om je nek!
Ook verkrijgbaar -een klein beetje anders- in zwart.

Lengte: ± 130 cm.

Pictures


€ 95

Bestel


XL ketting met prachtige grote parels

Met deze ketting is het allemaal begonnen! Al mijn ontwerpen zijn hierop gebaseerd; 'de moeder van mijn sieraden'. De prachtige grote parels zijn aan bruin katoenen koord bevestigd met fijn zilver draad.

lengte: ± 130 cm.

Pictures


€ 75

Bestel


stralend witte parelketting

Deze 'volle' ketting is gemaakt van heel veel grote barok parels, met zilverdraad vastgemaakt aan een 3-dubbel wit katoenen koord. Barokparels zijn grillig van vorm en hebben een enorme glans, waardoor ze een vrouw nog meer laten stralen. De grote hoeveelheid parels en het 3 dubbel wit koord maken deze ketting heel bijzonder en feestelijk!
De stralend witte parelketting staat ook fantastisch mooi bij een witte trouwjurk! Daarom wordt ze ook wel 'trouwketting' genoemd!
Hij is nu ook met mooie zilveren sluiting om 3 x om je nek te dragen. Vermeld het even bij de 'opmerkingen' wanneer je de ketting met sluiting wilt!

Lengte: 140 cm.

Pictures


€ 95

Bestel


ketting met witte parels aan beige suede koord

Deze ketting is super simpel en toch opvallend mooi!

4 Prachtige parels zijn met zilverdraad en zilveren ringetjes aan suede koord geknoopt. Je doet hem om je nek, slaat het ene eind om het andere heen en klaar ben je!
De ketting is op z'n mooist als je de knoop boven de parels doet en zorgt dat de uiteinden ongelijk zijn.
Je slaat, boven de parels, het ene koord over het andere.
Voorzichtig trekken tot ze ongelijk zijn.

Deze ketting is ook verkrijgbaar in:
bruin suede koord met witte parels
zwart suede koord met zwarte parels


Pictures


€ 39

Bestel


zijden ketting met barok parels

Toen ik in Bali was zag ik, naast schitterende parels, ook de mooiste stoffen! Prachtige katoenen batiks, glanzende en soepele zijdes, alles prachtig. De combinatie van zijde en parels is echt super mooi!
Bij deze zilvergrijze zijden ketting komen de witte barok parels heel mooi uit! De pareltjes zijn aan het zijden koord vastgemaakt met heel fijn zilverdraad. Door de souplesse van het zijde valt de ketting heel erg sierlijk. De barok parels zijn grillig, super wit en stralend!
 
Je kunt hem een of meerdere keren om je hals doen met een enkele knoop aan de voorkant.
Ook erg mooi als armband! 

Pictures


€ 85

Bestel


ketting van zijden draad met ini mini pareltjes

Prachtige ketting met ini mini pareltjes aan fijn zijden draad.
Je kunt deze ketting combineren met bijna alle andere kettingen die je graag draagt, of alleen deze dragen. Wanneer je hem in z'n eentje draagt doet hij het vooral goed in een felle kleur.
Hij is ongeveer 43 cm.

Verkrijgbaar in:
zwart - foto 1
bruin - foto 2
grijs  - foto 3
beige

Maar ook in de mooie fellere kleuren:
rood
zee blauw
olijf groen
Graag aangeven bij de opmerkingen welke kleur je wilt.

Pictures


€ 32

Bestel