dubbele XL ketting met witte parels   € 95stralend witte parelketting   € 95trouwketting met pastelkleurige keishiparels   € 95ketting met witte parels aan beige suede koord   € 39stoere parel armband   € 52

dubbele XL ketting met witte parels

Deze ketting heeft om en om grote en kleine pareltjes. Ze zijn aan bruin katoenen koord bevestigd met zilverdraad. Je kunt hem twee keer om je nek doen en vastmaken door ze over elkaar heen te slaan.
Hij staat ook prachtig als je hem heel lang laat, maar 1 keer om je nek!
Ook verkrijgbaar -een klein beetje anders- in zwart.

Lengte: ± 130 cm.

Pictures


€ 95

Bestel


stralend witte parelketting

Deze 'volle' ketting is gemaakt van heel veel grote barok parels, met zilverdraad vastgemaakt aan een 3-dubbel wit katoenen koord. Barokparels zijn grillig van vorm en hebben een enorme glans, waardoor ze een vrouw nog meer laten stralen. De grote hoeveelheid parels en het 3 dubbel wit koord maken deze ketting heel bijzonder en feestelijk!
De stralend witte parelketting staat ook fantastisch mooi bij een witte trouwjurk! Daarom wordt ze ook wel 'trouwketting' genoemd!
Hij is nu ook met mooie zilveren sluiting om 3 x om je nek te dragen. Vermeld het even bij de 'opmerkingen' wanneer je de ketting met sluiting wilt!

Lengte: 140 cm.

Pictures


€ 95

Bestel


trouwketting met pastelkleurige keishiparels

Deze ketting heb ik ontworpen voor een vriendin die ging trouwen.
Ze had me verteld dat ze een goud met roze en zalm-kleurige jurk zou dragen en ik heb met die kleuren in gedachte de ketting ontworpen.
Hij stond haar geweldig!
Ik heb keishi pareltjes gebruikt in verschillende zachte kleuren en met fijn zilverdraad bevestigd aan een zalm-kleurig katoenen koord. De parels hebben een enorme glans waardoor ze de bruid een stralende uitstraling geven. Ze laten haar nog meer stralen!
De ketting past 3 keer om je nek en heeft een prachtige zilveren sluiting, die zo mooi is dat je hem ook aan de voorkant kunt dragen. Hij kan als ketting, maar ook als armband en is natuurlijk ook prachtig na de trouwerij!

Lengte: 140 cm.

Bookmark and Share

Pictures


€ 95

Bestel


ketting met witte parels aan beige suede koord

Deze ketting is super simpel en toch opvallend mooi!

4 Prachtige parels zijn met zilverdraad en zilveren ringetjes aan suede koord geknoopt. Je doet hem om je nek, slaat het ene eind om het andere heen en klaar ben je!
De ketting is op z'n mooist als je de knoop boven de parels doet en zorgt dat de uiteinden ongelijk zijn.
Je slaat, boven de parels, het ene koord over het andere.
Voorzichtig trekken tot ze ongelijk zijn.

Deze ketting is ook verkrijgbaar in:
bruin suede koord met witte parels
zwart suede koord met zwarte parels


Pictures


€ 39

Bestel


stoere parel armband

Dit is een heel goed voorbeeld van hoe een parel sieraad toch super stoer kan zijn!
Deze armband is gemaakt van zwart katoenen koord. Met zilverdraad zijn de parels vastgemaakt aan het koord. Je doet hem 3 of 4 keer om je pols en maakt hem vast met een stoere zilveren sluiting.

Je draagt de armband elke dag, of je doet hem om naar een bijzonder feestje, altijd succes verzekerd!€ 52

Bestel